Beginpagina
Daarom J3 Kidsart!
Wat maak ik / Foto's
NIEUWSTE projecten!
Geboorteborden
Aannemers geb.borden
Muurschildering
(naam) bordjes
Schilderijtjes
Nog meer leuks!
Wat kost het?
Wie ben ik?
Gastenboek
Contact of bestellen
Links

Wat maak ik allemaal?

(voor foto's; klik op de gewenste categorie in de menubalk hier links)

 

Borden

* Een bord wordt gemaakt op een standaard afmeting van 1,20m bij 1.20m hoog. (natuurlijk afhankelijk van de afbeelding) De borden worden gemaakt van 8 mm dik MDF. Alles wordt grondig afgelakt zodat het tegen een stootje kan!

* Op een bord zit GEEN garantie. Alles wordt gegrond, geschilderd en afgelakt. Maar het is en blijft hout, wat op den duur kan gaan werken of uit kan zetten. Zeker in de wintertijd heeft een bord heel wat te verduren buiten. Hier kunnen wij niks aan doen.

* De borden kunnen natuurlijk ook groter of kleiner zijn dan de normale afmeting. Alles is mogelijk, zolang ik maar een afbeelding heb. Het is ook mogelijk om meerdere afbeeldingen te combineren tot 1 nieuw plaatje! Ook is het mogelijk om losse naamplaatjes te krijgen, en sommige mensen willen de naam er zelf op maken. Ook dit kan!


Muurschilderingen

Een mooie schildering op de muur is natuurlijk echt uniek. Afhankelijk van een aantal factoren bepaal ik de prijs (zie "Wat kost het?") Ik werk met acrylverf, dit is veilig en heeft geen nare geur. Dus u of uw kleintje kan  's avonds meteen weer slapen in de kamer.


Naambordjes

Leuke naambordjes voor bijvoorbeeld bij de voordeur. Of voor op de slaapkamerdeur. Ook dit wordt gemaakt van MDF, en afgelakt zodat het niet beschadigd. Alles is mogelijk van Mickey Mouse tot een foto van uw huisdier, of motor. De standaard maat voor een recht bordje is 20x30 cm. Verder een bordje elke vorm krijgen die u wilt!


Mini-geboortebordjes

Bordjes van ongeveer 50 cm hoog, voor bijvoorbeeld in de kinderkamer te hangen. Tevens heb ik grote (gehuurde) geboorteborden nagemaakt zodat er toch een leuke herinnering is. Net zoals de andere borden wordt dit gemaakt uit MDF en afgelakt.

Schilderijtjes:

In alle soorten en maten kunnen schilderijtjes besteld worden. Je kan het zo gek niet bedenken of het kan. de prijs is afhankelijk van de maat. Lijstjes kunnen 2, 3 of 4 cm dik zijn. De grootte varieert van 10x10cm tot......heel groot. 

Lampjes:  

Lampjes, ook uit MDF, in elke vorm en figuur mogelijk.


Beschilderde doosjes, fotolijstjes en spiegeltjes:

Ook dit is allemaal mogelijk in allerlei vormen soorten en maten.

 Prijzen zijn afhankelijk van de grootte en de wensen.

Kapstokjes:

Ook hier is alles mogelijk, bijna elke afbeelding kan tot een kapstop omgetoverd worden.

 

En wellicht nog wel meer. Heb je zelf een leuk idee om iets beschilderd te willen?? Laat het weten en misschien kan het.

Wat ik wel altijd vraag, is een leuke foto van het bord in de tuin, of van een ander product. Ziet er toch wat leuker uit als bij mij op de tafel, of tegen de muur! En natuurlijk is het leuk om JOUW product terug te zien hier!

 

J3 Kidsart
info@j3kidsart.nl